Een eindeloos gevoel van verontwaardiging

Mediocre werkt aan een eigen internet: MediocreNet™!Ja, u leest het goed. In navolging van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (hoewel wij er niet aan twijfelen dat wij het eerder bedacht hadden) gaat Mediocre Inc. zich de komende tijd richten op de ontwikkeling van een eigen Internet, dat naast het bestaande Internet zal gaan bestaan. Als werktitel heeft dit nieuwe internet de naam MediocreNet™ meegekregen.

Communicatie

Onze sterprogrammeurs zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van de benodigde protocollen, zodat verschillende soorten computers naadloos met elkaar kunnen communiceren. Dit communiceren tussen computers is wat het oorspronkelijke Internet groot heeft gemaakt.

"Als nocturnal programmer kom ik graag bij de mensen thuis...euhm....Natuurlijk zijn namen als SLIP en PPP nauwelijks te evenaren, maar wij streven naar het ontwikkelen van een MUTS-protocol. Niet dat wij het nut van een Mediocre Underappreciated Transmission Script nu direct inzien, maar de naam is natuurlijk kostelijk. En ik moet zeggen, we zijn een aardig eind op weg."

Mr. Dr. J.A. van Santen,
Senior Nocturnal Programmer
Maar MediocreNet™ moet veel verder gaan. Niet alleen verschillende soorten pc's met verschillende soorten processoren en andere hardware moeten onderling gegevens kunnen gaan uitwisselen, maar ook bijvoorbeeld printers, PDA's, telefoons, mp3-spelers, digitale camera's, magnetrons, nietmachines en diaprojectors. Een vernieuwing van o.a. de bestaande SLIP (Serial Line IP), PPP (Point-to-point Protocol), TCP (Transmission Control Protocol) en IP (Internet Protocol)-protocollen zijn daarbij van levensbelang.

"Voor MediocreNet zou een MDC/IP protocol moeten worden ontwikkeld die al het dataverkeer op een veel mediocredere manier zou afhandelen. Pas dan heb je *echt* een eigen MediocreNet™
Het protocol moet vele hectoliters datumverkeer kunnen afhandelen en automatisch requests van CU2 en Hotmail en dergelijke kwijtmaken. En dat is pas het begin!"

Prof. S. Koopmanschapmankoopschap,
Hoofd Protocollen & Interim Übergeek

Roep

De reden voor het ontwikkelen van een eigen Internet moge duidelijk zijn: met websites als GeoCities, Lycos, CU2, LiveJournal, Hotmail en Tripod (om er maar een paar te noemen), die de verdere ontwikkeling van het reguliere Internet alleen maar in de weg zitten, is de roep om een Nieuw Vers Onbedorven Internet® steeds sterker geworden. Met name de ervaren surfer ergert zich heden ten dage steeds meer aan de opeenhoping van websites en mensen die het predikaat mediocre niet verdienen.

Het nieuwe protocol moet onder meer een ingebouwde bescherming gaan bieden tegen virussen, spyware, wormen, trojaanse paarden, spam en andere vleeswaren. Bovendien moet een nieuw te ontwikkelen 'slimme content interpreter' domme opmerkingen en comments in verschillende fora en weblogs uitfilteren en terugverwijzen naar het 'oude' Internet.

"In alle mediocreheid: de roep om een sterker, daadkrachtiger Nieuw Internet wordt natuurlijk steeds krachtiger.
Persoonlijk hou ik wel van een CU2 en dergelijke, maar die MDC/IP en MUTS-protocollen klinken erg aantrekkelijk. Daarom vertrouw ik voortaan op MediocreNet™
(Zo goed?)"

Clint,
Manusje van Alles Dinges
Wie klikt er nog op banners? Wie klikt er nog op dingen waar 'klik hier' op staat? Wie 'unsubscribed' zich nog op mailtjes waar men niet naar heeft gevraagd? Wie opent er nog attachments uit mailtjes met als onderwerp "Increase Your Penis Width (Girth) Produce Stronger, Rock Hard Erections 100% Safe To Take, With No Side Effects Fast Priority Shipping WorldWide No Pumps No Surgery No Exercises 100% Money Back Guarantee"?
Wij (meestal) niet dus. Dus dit soort dingen worden vanaf nu verbannen naar het Oude Internet. Zo.

Verwachte opleverdatum: medio deze eeuw.
©&® 1997-2010 Mediocre.nl™ voor uw ambachtelijk bereden websites
laatse bijwerking: vandaag (heute) // Contact tha webmastah

All right reserved // All wrongs revenged
©&®™ MCMXVCMXVVMXCCMMXIIVI½