Een eindeloos gevoel van verontwaardiging

Tom de Tom heet u welkom

En dan nu het woord aan ons Mediocre Paperclipje©, ons lieftallige assistentje, onze goedgebekte rots in de middelmatige branding, de man met die 'je-hoeft-mij-niets-te-vertellen-blik': het is niemand meer dan Dhr. Tom H. de Tom, internetverslaggever en interim poppendokter, bekend van internet.
Pak me dan!

Take it away, Tom:

"Hallo!,

Hallo en welkom lieve mensen, ik ben Tom. Vrienden noemen mij Tom. Welkom bij mijn persoonlijke pagina op deze bijzondere website. Ik zal u hier uitleggen wat mijn rol binnen de Mediocre Homepage© in de komende tijd zal zijn. Klik op mijn hoofd om verder te gaan.

Dank u. Welkom bij de tweede alinea. Zoals u inmiddels heeft gemerkt worden veel pagina's van deze site voorzien van een vakkundige en weloverwogen opmerking van mijn hand. Ik ben namelijk erg bedreven in het bezigen van spreekwoorden en gezegden. Ik sta altijd klaar met advies en wijze raad, in willekeurige volgorde en vice versa. Op mijn eigen homepage heb ik een overzicht van wijze uitspraken.

Welkom bij de derde alinea. Mochten deze persoonlijke commentaren bij u in de smaak vallen, dan sluit ik niet uit dat ik meerdere sites ga becommentariëren. De onderhandelingen met enkele niet nader te noemen grote websites zijn reeds begonnen.

Maar tot die tijd zal ik volledig tot de beschikking van deze 'middelmatige' homepage staan. Welkom erop, trouwens.
Deze pagina wil ik graag afsluiten met een speuk van mijn hand: Ik ben als een oceaan: diep en onverzadigbaar. Dank u wel.

Welkom bij het einde van deze pagina.

Uw Tom"

 

Tom is nu ook verkrijgbaar in column-formaat


In handig 12-pak
Eerste column: de oorlog
Tweede column: mensenkennis
Derde column: vrouwen


©&® 1997-2010 Mediocre.nl™ voor uw ambachtelijk bereden websites
laatse bijwerking: vandaag (heute) // Contact tha webmastah

All right reserved // All wrongs revenged
©&®™ MCMXVCMXVVMXCCMMXIIVI½