Een eindeloos gevoel van ongeloofwaardigheid

De Steef: God's gift to clichés

En dan nu het woord aan de Mediocre Middleman om zijn ideeën te broadcasten. Zijn ding te doen. Zijn Internet-cynisme over u uit te gieten. Tijd voor u om een blik te werpen door zijn sarcastisch gekleurde brilleglazen. Uw hulpstukken te mobiliseren. Niet langer te wachten tot de cavalerie weerom te laat zal arriveren. Het heft in eigen hand te nemen. Stevig in uw schoenen te gaan staan. Uw jas dicht te knopen. Uw tanden te poetsen. Uw haren te kammen. Uw hoofd in uw nek te leggen en zo hard u kunt uitschreeuwen: IK BEN MEDIOCRE!

Er kan er maar één het middelmatigst zijn, zoveel is zeker. En Mediocre.nl is het epicentrum van middelmatigheid op het gehele internet. En dat zeggen we natuurlijk niet zomaar.
Wij komen hier dan ook met overtuigende en niet zo heel erg gemakkelijk te ontkennen bewijzen van het feit dat we hier te maken hebben met de meest middelmatige persoon die ooit op het internet gesignaleerd is.
Voor bewijzen nu ook: de SteefCam.

Voordat je dingen gaat lezen die je achteraf liever niet had willen weten, raden we je aan om eerst even onze treffende disclaimer te lezen. Maar aan de andere kant moet er natuurlijk wel iets te raden overblijven, anders is het niet spannend. En aan weer een andere kant heeft de grote laat-20e eeuwse filosoof Hans Kraaij jr. misschien wel gelijk toen hij zeide: "Eeeuhm....huh?"
©&® 1997-2010 Mediocre.nl™ voor uw ambachtelijk bereden websites
laatse bijwerking: vandaag (heute) // Contact tha webmastah

All right reserved // All wrongs revenged
©&®™ MCMXVCMXVVMXCCMMXIIVI½