Een eindeloos gevoel van verontwaardiging

Mediocre?

Even voor de schaamtelozen die nog nooit van Mediocre hebben gehoord: Mediocre bestaat uit Stephan de Prouw en Jasper van Santen, de meesterbreinen achter dit 'concept'.
Tijd voor een aantal frequently abducted questions.


Ye olde FAQs 'o life¿Waarom middelmatig?
De gedachte achter Mediocre, waarmee het allemaal begonnen is, staat nog steeds overeind: iedereen maakt middelmatige produkten, maar wij zijn de enigen die het toegeven. Of heb jij soms wel eens een perfecte site of stuk software gezien? Wij dus niet!

¿Wat houdt middelmatigheid dan precies in?
In dit geval betekent het een plek waar we dingen kunnen uitproberen. Dingen waarvan het nut op het eerste gezicht niet geheel duidelijk is. En op het tweede gezicht misschien ook niet... Soms willen we onafhankelijk van de techniek denken, en soms is een idee juist weer puur techniekgestuurd.
Je moet zelf maar kijken of je er iets mee kan, maar het is in ieder geval minder pretentieus dan al die zogenaamde 'designer' sites, waarop vage ideeën worden gebroadcast, al dan niet voorzien van minstens zo vage commentaren, steevast op een zwarte achtergrond. Noem dit een kunstvorm, maar dan een hele middelmatige.

¿Heeft Mediocre zich neergelegd bij middelmatigheid?
Absoluut niet! Ooit willen we kunnen zeggen dat we boven het middelmatige uitstijgen, maar tot die tijd is het dus Mediocre...en dat zouden meer mensen moeten doen!

¿Wat kan Mediocre voor jou betekenen?
Als je er niets mee kan, houdt het al snel op. En je kunt altijd onze ideeën stelen, zoals dat gaat in het wereldje dat internet heet.

¿Waarom zoveel energie steken in een site die nergens op slaat?
Gewoon, omdat we het leuk vinden. En we trekken ons eens een keertje niets aan van browsermerken, browserversies, platformen, kleurdieptes, resoluties, taalversies en de hele bliksemse klerezooi. Al met al is het resultaat niet eens zo slecht nog niet...

¿Kan ik zelf ook Mediocre worden?
Je bent het al!
©&® 1997-2010 Mediocre.nl™ voor uw ambachtelijk bereden websites
laatse bijwerking: vandaag (heute) // Contact tha webmastah

All right reserved // All wrongs revenged
©&®™ MCMXVCMXVVMXCCMMXIIVI½