Een eindeloos gevoel van gevoelloosheid

Lekker typen: gastoptredens!

De redactie van Mediocre kreeg de laatste tijd vele signalen van mensen die ook graag een zinvolle bijdrage willen leveren aan deze levendige website. In plaats daarvan hebben we besloten dat ze maar gewoon een stukje moeten schrijven.
En met succes: met een aantal gastoptredens van bekende en minder bekende gezichten op deze website hopen wij dat het laatste beetje consistentie dat er nog was verloren zal gaan.

(De mening van de columnisten is niet noodzakelijkerwijs de mening van de mevrouw die altijd, doorgaans gekleed in een bodywarmer en verstandige schoenen, bij de McDonalds™ met zo'n schoteltje vol losgeld voor de toiletten zit - red.)

Tom die weet het wel

Tegen beter weten in heb ik Tom (bekend van internet) gevraagd eens een stukje te schrijven voor Mediocre.nl. Het resultaat is een stukje vol met letters, woorden en spaties:
"Mijn eerste stukje voor de mediocre site. Mij is gezegd dat het overal over kan gaan. Ik ontkom er wellicht niet aan dat er natuurlijk sprake is van oorlog in Irak. Er wordt veel gesproken in de media over propaganda. "Wat is waarrrrrrrrrrrrrrr???", zou Henk Westbroek zich afvragen."
Lees verder! Daar! »

Stefan K. en de kinderen

Superstefan Helemaal gekgemaild en gebeld ben ik, of hij (niet te verwarren met Steef of Stephan) niet ook een stukkie mocht schrijven. Klaaglijke telefoontjes, slijmerige e-mailtjes, een uit de hand gelopen wap-site... toen ik uiteindelijk heb toegestemd, om ervanaf te zijn, ging 'ie lopen vertellen dat ik hem het onderwerp heb opgelegd! Nou ja, lees zelf:
"...En mocht ik dan over kinderen moeten gaan nadenken, dan ga ik echt wel een afweging maken waar ik die dan vandaan ga halen. Bij veel kinderboerderijen moet je namelijk heel erg oppassen...."
Godverdomme wat klinkt dat interessant! Meer! »

Karl Schnickelmann's scherpe blik

Karl Karl heeft heel goed door hoe de wereld in elkaar zit. In zijn haarscherpe analyses druk hij ons op de feiten enzo:
"Ja, vroeger, in mijn tijd, toen had je nog van die vrolijke incafamilies met hun panfluitsurroundsound. Oma mee, kinderen werden aan de borst gevoed tijdens het spelen, opa krabt zijn zak met een Aquafresh tandenborstel met anti-doordruknek onder zijn poncho, een stel schurftige honden op de vloer voor de ambiance en de kinderen die net konden lopen konden dan net zo goed even een bekertje ophouden om wat geld in te ontvangen."
Waar is die link? Waar is die link? Waar? Is? Die? Link? »

Mensenkennis

Tom Tom's tweede column handelt over mensenkennis, maar ook over Jamai in Duitschland en GPS en heaumeaux en Outlook en geschiedenisboeken:
"Kent u dat? U bent in gesprek met uw vriend en u weet wat hij op dat moment wil gaan zeggen of wat hij denkt. Naast echte vlagen van helderziendheid denk ik dat het hier toch het meest gaat om mensenkennis.
Bijvoorbeeld een goeie verkoper kan aan de ogen van iemand zien of iemand zijn product wil kopen. Sterker nog, zelfs u en ik kunnen dit."
Hoe dan? Hoe dan? »

Vrouwen

Tom Tom's derde column handelt over vrouwen, en op het enige juiste antwoord op die eeuwenoude vraag: "Schat, hoe ruik ik?"
Met je neus! Hoe vaak moet ik dat nou nog zeggen? Stinkt het hier, trouwens:

"Via bepaalde personen hoor je wel eens iets over een "handboek" voor vrouwen waar in zou staan hoe je om moet gaan met vrouwen. Ik zou wellicht niet verder komen dan de inhoudsopgave..."
Ojajoh? »

Zweetholen

Sexmachine Wij op de Mediocre redactie hadden nooit verwacht dat er zo'n creatief schrijftalent schuilgaat achter onze junior webdeveloper, Sexmachine. Dit is Sexmachine's eerste column en hopelijk volgen er nog vele!
"Ik kreeg laatst een mailtje binnen op mijn werkadres, met de vraag of ik nog behoefte had aan "bijzonder aantrekkelijk geprijsde doch zeer professionele programmeerdiensten." Nou, mijn interesse was inderdaad gewekt! Ik krijg namelijk zelden SPAM-berichten binnen waarin mij een aanbod wordt gedaan dat te mooi voor woorden lijkt. Ik besloot dit mailtje eens aandachtig te lezen..."
En wat stond daar in? »

4eyez rul3z!

Mark Toen Mark tijdens een columnisten-crisis bij Mediocre.nl werd gevraagd of hij ook een stukje kon typen, kwam hij met het onvergetelijke antwoord: "Ja".
"OF IK OK EN STUKJ3 KAN TYP3N VRAEGN Z3 DAN111!1!1 LOL NATURLIJK KAN IK DAT11!111! WTF HAHAHA1!11!1 OMG WTF LOL IK BN D3 SN3LSTE TYPIST VAN DE HELA MEDIOCR3-CLAN
!!!!111! WTF LOL"
Hij weet in ieder geval de Capslock feilloos te vinden »

Mediocre werkt aan een eigen internet: MediocreNet™!

Ja, u leest het goed. In navolging van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (hoewel wij er niet aan twijfelen dat wij het eerder bedacht hadden) gaat Mediocre Inc. zich de komende tijd richten op de ontwikkeling van een eigen Internet, dat naast het bestaande Internet zal gaan bestaan. Als werktitel heeft dit nieuwe internet de naam MediocreNet™ meegekregen.
Onze sterprogrammeurs zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van de benodigde protocollen, zodat verschillende soorten computer naadloos met elkaar kunnen communiceren.
Een nieuw Internet? Waar kan ik het krijgen? »
©&® 1997-2010 Mediocre.nl™ voor uw ambachtelijk bereden websites
laatse bijwerking: vandaag (heute) // Contact tha webmastah

All right reserved // All wrongs revenged
©&®™ MCMXVCMXVVMXCCMMXIIVI½