Een eindeloos gevoel van politieke incorrectheid

Zij zaten fout in de browseroorlog

Nu de browseroorlog al weer een tijdje voorbij is, is het tijd om de trieste balans op te maken van een jarenlange strijd. Het is nu tijd om te vergeven en te vergeten.

Behalve als je fout zat, natuurlijk. Van hen wordt hier binnenkort inzage gegeven in hun dossier. Want iedereen wil natuurlijk wel eens weten: was mijn buurman fout in de browseroorlog?
Of erger nog: is hij nog steeds fout?


De mensen op deze pagina zijn nu nog onherkenbaar gemaakt, maar binnenkort zullen wij eens een boekje over hen opendoen!
Want de vraag luidt: wie was er voor IE en wie was er voor Netscape in de tijd dat Bill ons het hardst nodig had!

Let's take a look at our suspects

Karin Boellaard, onherkenbaar gemaakt Verdachte 1 denkt er allemaal maar erg makkelijk over: 'zolang je de websites maar te zien krijgt, maakt het niet uit welke browser je gebruikt'.
Ja ja. Dit soort besluitloosheid is precies waar de browseroorlog om begonnen is. Dat wordt een taakstraf, naar wij dachten.
Arnold Keizer, onherkenbaar gemaakt De Joegoslavische browseroorlogsmisdadiger en ponykampbeul A.K. wilde graag zijn eigen verdediging voeren, maar zit voorlopig ondergedoken bij de overburen. Daarmee toont Verdachte 2 in wezen impliciet zijn schuld aan in deze slepende zaak, waarin levenslang is geëist tegen K.
Esrha Kalle, onherkenbaar gemaakt Verdachte 3 is een grote onbekende bij de browserpolitie. Toch zijn er aanwijzingen dat deze persoon reeds meedere keren uit de klauwen van de browserpolitie is ontsnapt.
Waar rook is, is vuur, en waar vuur is, gaat het uiteindelijk stinken naar asresten. We houden haar in de gaten.
Jessica Piek, onherkenbaar gemaakt Jessica P. trekt zo'n schijnheilige grijns; daar moet wel iets achter zitten. Alleen al het feit dat Verdachte 4 mailt met een andere mailclient dan onze trouwe Outlook Express duidt erop, dat hier meer aan de hand is dan een foto van iemand die nodig een fax moet sturen naar Darmstadt.
P. is in voorlopige hechtenis genomen totdat onderzoek op haar computer haar onschuld bewijst. Het browserwartribunaal in Den Haag is al begonnen hun pruiken te strijken.
Stefan Koopmanschap, onherkenbaar gemaakt Verdachte 5, de veertienjarige Stefan K. uit W. maakt het wel heel bont: hij kiest noch voor IE, noch voor Netscape. Dat hij uiteindelijk kiest voor Mozilla is niet te verdedigen met de stelling dat mensen die van pinguins houden dat nou eenmaal doen. Dit soort mensen dringen hun browserkeuze op als ware het een waar evangelie. Maar ons soort mensen weet wel beter: het is een besmettelijke plaag, die met root en tak moet worden uitgeroeid.
Een parlementaire enquête lijkt ons hier wel op zijn plaats. Gevolgd door een taakstraf, ongeacht de uitslag.

(En wat is dat rare ding daar op zijn hoofd? Een geheime antenne? Een herkenningsteken van pinguinlovers? Wie zal het zeggen? Op voorhand schuldig tot zijn vermeende onschuld is bewezen is het devies!)
Elke treffende gelijkenis met echte levende personen berust geheel op onkunde & middelmatigheid van de schrijvers. Als u vindt dat dit stuk u demoniseert kunt u altijd proberen een klacht in te dienen.

Binnenkort in deze rubriek: 'Mijn vader was een USB-er'
©&® 1997-2010 Mediocre.nl™ voor uw ambachtelijk bereden websites
laatse bijwerking: vandaag (heute) // Contact tha webmastah

All right reserved // All wrongs revenged
©&®™ MCMXVCMXVVMXCCMMXIIVI½