Een eindeloos gevoel van politieke incorrectheid

Mediocre Vacatures

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die ons jonge en dynamische team kunnen versterken. Als er in het onderstaande overzicht geen geschikte functie voor je bijzit, kun je altijd een open sollicitatie (met cv) mailen aan de afdeling Human Resources, t.n.v. Dhr. Khalied Asthmahadi.

Maar kijk eerst even of er hier iets voor je bijzit:


Part-time Junior Nocturnal Programmer (m/v/aap)


Voor de afdeling Nocturnal Coding zoeken wij een Part-time Junior Nocturnal Programmer (m/v/aap) die tegen een stootje kan. De afdeling Nocturnal Coding is een van de oudste en kenmerkendste afdelingen binnen Mediocre. Zij houdt zich o.a. bezig met innovatieve innovaties.
Jouw profiel: je bent ten minste bekend met één van de volgende programmeertalen: Fortran0.1, C±, Spectre8.4, Mediocre Visual InterDeath 5.0 Je kunt grote hoeveelheden informatie en koffie verwerken zonder uiterlijk te veranderen. Je bent stress-, vuur- en waterbestendig.
De werktijden op de afdeling Nocturnal Coding zijn (hoe kan het ook anders) van zonsondergang tot zonsopgang. Dat betekent vooral in de zomer veel vrije tijd.
Salariëring: in onderling overleg te bepalen.

Wil je reageren op deze vacature? Mail de afdeling Human Resources, t.n.v. Dhr. Khalied Asthmahadi.


Kantinemedewerkster (v; ervaring ongewenst)


Als kantinemedewerkster werk je -samen met de andere medewerksters- onder de wereldberoemde Tom H. de Tom. Werken in Toms Lunch Cornah betekent een zeer uitdagende functie met een zeer wisselende werkdruk: tijdens de lunchtijden kan het er heftig aan toegaan. Je zult je voornamelijk bezighouden met de batterij frituurpannen die verdekt staan opgesteld achter in de kantine. Vrijwel alles wordt gefrituurd, dus bijvoorbeeld ook de broodjes gezond.
Jouw profiel: ten minste de maten 95-60-95, spatwaterdicht. Je bent tenminste 14 18 jaar oud. Je bent niet om een glimlach of een grapje verlegen en hebt een groot incasseringsvermogen. Je bent een teamplayer, maar je kunt ook individueel uitstekend uit de voeten. Je kunt vanuit stilstand allerlei zaken in een frituurpan gooien en die er 45 minuten later weer uitvissen. Je hebt affiniteit met het bereiden van eten voor een horde hongerige, contactgestoorde IT-ers. Je kunt goed hoofdrekenen met getallen onder de tien. Ook klokkijken heeft voor jou geen geheimen.
Om je profiel tijdens het verloop van je carrière te waarborgen dien je je eigen lunch mee te nemen. Je werkkleding zal je worden verschaft door Tom zelf. Er zijn douches om je te ontdoen van de frituurlucht voordat je wordt vrijgelaten naar huis gaat.

Wil je reageren op deze vacature? Mail de afdeling Kantinezaken, t.n.v. Dhr. Tom H. de Tom.
©&® 1997-2010 Mediocre.nl™ voor uw ambachtelijk bereden websites
laatse bijwerking: vandaag (heute) // Contact tha webmastah

All right reserved // All wrongs revenged
©&®™ MCMXVCMXVVMXCCMMXIIVI½